اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان


   اخبار روز پزشکی و انواع سرطان
موضوعات مطالب
آخرین خبرها
خبرهای بهداشتی وسلامت
انواع سرطان
بیماری ام اس
سرطان خون
سرطان ریه
سرطان پروستات
سرطان پستان
سرطان پوست
سرطان مثانه و کلیه
تومور مغزی
سرطان لوزالمعده
سرطان روده
سرطان کبد
سرطان تخمدان
تیروئید
سرطان حنجره
سرطان گلو
سرطان روده
سرطان چشم
سرطان دهانه رحم
سرطان دهان
سرطان لب
سرطان مری
سرطان معده
سرطان آپاندیس
سرطان پانکراس
سرطان طحال
تومور ویلمز
سرطان دست
خواص مواد خوراکی
نمک
چای سبز
نوشابه
ریحان
انار
سیب
خرما
سرکه سیب
انجیر
زردالو
اسفناج
لبو
هویج
اناناس
گوجه فرنگی
مویز
کرفس
اویشن
خیار
شوید
ابلیمو
کاسنی فرنگی
بادرنجبویه
رازیانه
ترب سیاه
فلفل سیاه
گیلاس
چای ترش
توت وحشی
آووکادو
روغن کنجد
ازگیل
زرشک
لپه
زعفران
مرزه، ضد سرطان است
فلفل دلمه‌ای رنگی
کاسنی
'توت'
سویا
نخود فرنگی
به
«اسطوخودوس»
گياه شاهدانه
گردو
کیوی
شیر سویا
انگور
گياه نسترن
زیره سبز
ليمو
بادمجان
عسل
برگ بو
کلم قرمز
سماق
نخود
سیر
لوبیا سبز
گیاه خرفه
شاه تره؛ گیاهی با خواص چند منظوره
خواص و مضرات باقلا
گوشت بوقلمون
چای ترخون
قارچ
توت فرنگی
ریواس
سیاه دانه
موز
چای بابونه
گیاه ترنجبین
آشنایی با خواص آلبالو
شاتوت
خواص آویشن
طالبی
درباره زیتون
تخم شربتی
موز
خرمالو
خاصیت "ژله"
زردچوبه
داستان کوتاه
انواع داروهای ضد سرطان
ایماتینیب 100 میلی گرم
فلوتامید
سینادوکسوزوم
سیس پلاتین
بلئومایسین
اگزالیپلاتین استراژن (Oxaliplatin Stragen)
ریتوکسی ماب (Rituximab)
اتوپوزاید (Etoposide)
ایرینوتکان (Irinotecan)
وین کریستین (Vincristine)
دسه تاکسل (Docetaxel)
کاپسیتابین (Capecitabine)
پکلی تکسل (Paclitaxel)
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 13
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 4436
بازدید کل : 815044
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

اخبار روز پزشکی و انواع سرطان مطالب آموزشی و پزشکی
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» از دست دادن استخوان فک با تشخیص دیرهنگام تومورهای دهان

به گزارش خبرگزاری فارس، سمیه علیرضایی در آستانه برگزاری دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در ارتباط با بیماری‌های دهان و دندان اظهارداشت: رشته تخصصی بیماری‌های دهان و دندان نسبت به سایر رشته‌های تخصصی دندانپزشکی در مقطع عمومی و تخصصی تفاوت بارزتری با هم دارند.

وی افزود:اکثر دانشجویان و حتی همکاران مقطع عمومی از چارچوب تخصصی این رشته بی‌اطلاع مانده اند و بعضا ان را تشخیص می‌خوانند که البته حق دارند و این کوتاهی من و سایر همکاران در این رشته تخصصی در جهت آگاهی رسانی به همکاران و مردم عزیزمان است.

دبیر مشاورعلمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ادامه داد: رشته تخصصی بیماری‌های دهان فک و صورت راهی به فضای تلفیقی علوم دندانپزشکی و پزشکی می‌یابد ، فضایی که شناسایی و درمان را از کوچک‌ترین زخم‌ها تا زخم‌های سرطانی، از انواع ضایعات سفید و قرمز که گاه برخی از انها به سرعت به سمت بدخیمی ها پیش می‌روند.

علیرضایی افزود: مراجعه به هنگام بیماران سبب جلوگیری از این بدخیمی‌ها و درمان انها می‌شود. انواع ضایعات غدد بزاقی شامل خشکی دهان و علایم و درمانهای آنها، تومورهای غدد بزاقی، سنگ ها و گرفتگی‌ها و اختلالات عملکرد غدد بزاقی که سبب بوجود آوردن مشکلات و بیماری‌ها و گاه دردها و عفونت‌های شدید می‌شوند در حوزه بیماری‌های دهان و دندان است.

وی بیان داشت: همچنین ضایعات و تومورهای مرتبط با دندان و یا غیر مرتبط با دندان که گاهی در معاینات روتین و رادیوگرافی‌های معمول کشف می‌شوند و عدم تشخیص به موقع انها سبب به وجود آمدن مشکلات جبران ناپذیر و حتی از دست دادن قسمتی از استخوان فک و یا بعضا بدتر از ان می‌شود.

دبیر مشاورعلمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران افزود: ضایعات پوستی مخاطی مختلف که گاهی اولین ضایعه در حفره دهان دیده می‌شود و شروع درمان به موقع ان کمک بزرگی به جلوگیری از گسترش آن می‌کند. انواع ضایعات بافت نرم و مجاورات انها شامل اختلالات مفصل گیجگاهی فکی صورت و دردهای ناحیه دهانی فکی صورتی و حتی سردردهای بسیاری در حیطه کوریکولوم تخصصی بیماری‌های دهان و فک و صورت است.

علیرضایی گفت: از طرف دیگر بیماران دچار انواع بیماری‌های سیستمیک شامل مبتلایان به دیابت، فشار خون و همه انواع بیماران نیازمند درمان دندانپزشکی که به دلیل مصرف داروها و یا شرایط خاص درمان دندانپزشکی انان مخاطره انگیزاند در حیطه تخصصی این رشته تخصصی است.

وی خاطرنشان کرد: از طرفی بسیاری از بدخیمی های شایع مانند لوسمی و لنفوم می‌توانند اولین تظاهراتشان را در دهان نشان دهند و در نتیجه یک دندانپزشک می‌تواند اولین نفری باشد که به تشخیص و ارجاع برای درمان این بدخیمی‌ها کمک کند، بنابراین اگر یک دندانپزشک اگاه بتواند این تظاهرات را شناسایی کند.متخصص رشته بیماری‌های دهان و فک و صورت مجال مناسبی دارد که بتواند همگام با پیشرفت دانش روز از کتاب‌های رفرنس رشته خود بهره گیرد و بر تمام این شاخه ها مسلط باشد.

دبیر مشاورعلمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران اضافه کرد: این امر بدون شک نیازمند داشتن عشق به این رشته و گذاشتن زمان در راستای مطالعه و تحقیق و پژوهش زیاد در این رشته است.

علیرضایی تصریح کرد: بدون شک سوار بودن بر علوم کمک درمانی روز مانند استفاده از لیزرهای مختلف در زمینه درمان ضایعات مطرح شده هم می‌تواند به متخصصین این رشته کمک کند.

وی بیان داشت: کنگره‌های معتبر سالیانه دندانپزشکان که در ان تمام تخصص‌های دندانپزشکی جهت ارایه دانش روز خود برای تبادل اطلاعات و علم روز خود گرد هم میایند بی شک بهترین فرصت برای همه همکاران عمومی و تخصصی در تمام رشته های تخصصی فراهم می‌سازد تا گرد هم بیایند و به مبادله علم روز و حتی موضوعات مشترک بین رشته ای بپردازند.

دبیر مشاورعلمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران حضور تمام همکاران در این کنگره ها بدون شک به ارتقا دانش وحرفه وعلم هنر دندانپزشکی ارزنده و شایان تقدیر است.
گفتنی است؛دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران 19 تا 22 دی ماه سال جاری و به مدت 4 روز در مرکز همایش های برج میلاد برگزار می‌شود.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : یک شنبه 12 آذر 1396برچسب:, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» شایع‌ترین علت بروز سرطان لب

مسئول بخش گوارش بیمارستان امام رضا (ع) خاطرنشان کرد: مراجعه دیرهنگام به پزشک باعث تشدید سرطان لب در بیمار می‌شود که به صورت زخم‌های مزمن بر روی پوست سر و صورت، دور چشم، پلک، لب، بینی و گوش بروز می‌کند.

مسئول بخش گوارش بیمارستان امام رضا (ع) با تاکید بر این مطلب که تابش مستقیم نور آفتاب به صورت، شایع‌ترین علت بروز سرطان لب است، گفت: مصرف سیگار، پیپ، قلیان و الکل از عوامل موثر در بروز و گسترش این سرطان است.

 

دکتر سامان خرمی‌نژاد، با اشاره به اینکه بیشترین عضوی که در این سرطان درگیر می‌شود لب تحتانی است، گفت: عدم رعایت بهداشت دهان مانند نحوه نادرست مسواک زدن و کمبود برخی از مواد مغذی مانند ویتامین E، A و آهن خطر ابتلا به سرطان لب را افزایش می‌دهد.

 

وی یادآور شد: این سرطان در ابتدا بدون علامت است و زمانی که علایم آن مانند خونریزی از لب، التهاب، درد و تغییر قسمتی از لب در بیمار بروز کند باید به پزشک مراجعه شود.

 

مسئول بخش گوارش بیمارستان امام رضا (ع) خاطرنشان کرد: مراجعه دیرهنگام به پزشک باعث تشدید سرطان لب در بیمار می‌شود که به صورت زخم‌های مزمن بر روی پوست سر و صورت، دور چشم، پلک، لب، بینی و گوش بروز می‌کند.

خرمی‌نژاد با بیان این مطلب که سرطان لب با مراجعه زودهنگام برای درمان قابل کنترل و درمان است، افزود: اگر سرطان لب زود تشخیص داده شود، می‌تواند با درمان‌هایی نظیر جراحی و پرتو درمانی بهبود یابد. همچنین با مصرف آنتی بیوتیک می‌توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد.

 

این متخصص گوش، گلو و بینی در پایان اظهار کرد: عدم تماس و فعالیت در ساعاتی که نور آفتاب شدید است، پوشش مناسب در فصل سرما و استفاده از کرم‌های ضد آفتاب می‌تواند در روند کاهش این بیماری بسیار موثر و کمک کننده باشد.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : سه شنبه 25 فروردين 1394برچسب:شایع‌ترین علت بروز سرطان لب, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» سرطان لب و علایم آن

سرطان لب یکی از شایع ترین سرطان های دهان است که اغلب در مردان بروز می کند. شایع ترین نوع سرطان لب هم، نوع سنگفرشی آن است که می تواند پخش شود.

علل بروز سرطان لب

اگر افراد و به خصوص آقایان که بیشتر در معرض ابتلا به سرطان لب قرار دارند، با علل بروز آن آشنا شوند، می توانند از عوامل خطرزای آن دوری کنند و شانس خود را برای ابتلا به این سرطان کاهش دهند.

 

علل بروز سرطان لب عبارتند از :

1- مصرف تنباکو : مصرف محصولات تنباکو از قبیل سیگار، پیپ و قلیان یکی از عوامل خطری است که سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان لب می شود.

 

2- عفونت های ویروسی : اگر چه به بطور کامل ثابت نشده، ولی نتایج برخی تحقیقات حاکی از آن است که ویروسی به نام (HPV)یا ویروس پاپیلومای انسانی، احتمال ابتلا به سرطان لب را افزایش می دهد.

 

3- کمبود برخی موادمغذی: برنامه غذایی که عناصری مانند آهن، اسید فولیک، سلنیوم و ویتامین های  A و   E را کمتر دارد، احتمال ابتلا به سرطان دهان را افزایش می دهد.

 

4- عدم رعایت بهداشت دهان:  عدم رعایت نکات بهداشتی در ناحیه دهان (مثل مسواک زدن) سبب ابتلا به سرطان لب و دهان می شود.

 

5- عوامل ژنتیکی: نژادهای آفریقایی و مردان بالای 40 سال، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان لب قرار دارند.

 

6- مصرف الکل : مصرف الکل، خطر ابتلا به سرطان لب را افزایش می دهد.

 

7- در معرض نور آفتاب بودن : افرادی که بیشتر در معرض نور خورشید قرار دارند و یا از نورها و اشعه های مصنوعی استفاده می کنند (مثل تخت های سولاریوم که برای برنزه کردن استفاده می شوند)، در معرض ابتلا به سرطان لب می باشند. این گونه افراد به سرطان پوست نیز مبتلا می شوند.

اگر فرد مبتلا به سرطان لب، خونریزی داشته باشد و متوقف نشود، و یا علایم غیر معمول مثل مشکل در خوردن و آشامیدن و قورت دادن غذا داشته باشد، حتما باید با پزشک متخصص خود در میان بگذارد

 

علایم سرطان لب

 

سرطان لب در ابتدای بیماری ممکن است بدون علامت باشد.

وقتی که علایم سرطان لب بروز می کند، شایعترین علامت آن درد است که معمولا بهبود نمی یابد.

در اغلب موارد سرطان لب از لب پایین شروع می شود و گسترش می یابد.

سرطان لب ناشی از تغییرات یا رشد غیرطبیعی سلول های دیسک مانندی است که روی لب را می پوشانند.

 

علایم شایع سرطان لب عبارتند از :

- خونریزی از لب

- تغییر یک منطقه از لب

- بزرگ شدن گره های لنفاوی

- ایجاد توده هایی بر روی لب

- درد در ناحیه لب

- کرختی و احساس سوزن سوزن شدن لب

- ورم در ناحیه فک و دهان

- ایجاد منطقه ای ضخیم بر روی لب

- تغییر صدا

- گلودرد یا احساس اینکه چیزی در گلو گیر کرده است

علایمی که ممکن است بیانگر یک بیماری جدی باشد

اگر سرطان لب تحت درمان قرار نگیرد می تواند منجر به بروز بیماری های خطرناکی شود.

 

اگر فرد مبتلا به سرطان لب، خونریزی داشته باشد و متوقف نشود، و یا علایم غیر معمول مثل مشکل در خوردن و آشامیدن و قورت دادن غذا داشته باشد، حتما باید با پزشک متخصص خود در میان بگذارد.

 

این علایم جدی عبارتند از :

- تغییر میزان هوشیاری فرد

- خونریزی بیش از حد

- تب بالا

- بی حالی

- ضربان قلب سریع

باید توجه داشت که سرطان لب و دهان ممکن است هیچ نشانه ای نداشته باشد و گاهی اوقات طی معاینه دندان ها توسط دندانپزشک مشخص می گردد


نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : دو شنبه 10 آذر 1393برچسب:سرطان لب و علایم آن, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» چگونه سرطان لب و حفره دهان درمان می شود

تهران - ایرنا - روش های درمانی متفاوتی برای بیماران مبتلابه سرطان لب و حفره دهان وجود دارد که بستگی به اندازه اولیه ضایعه، وضعیت درگیری گره لنفاوی گردن، وجود یا عدم وجود متاستاز (گسترش) و حال عمومی بیمار دارد.

به گزارش ایرنا از مرکز تحقیقات دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، زمانی که سرطان لب و حفره دهان به عنوان تشخیص قطعی یک ضایعه مطرح می شود، برای درمان این بیماری از سه روش جراحی، پرتودرمانی، شیمی درمانی استفاده می شود. 


همچنین آزمایش های زیادی انجام می شود تا مشخص شود که سلول های سرطانی به قسمت های دیگر بدن دست اندازی کرده است یا نه. 

ارزیابی مرحله بالینی سرطان (staging) نامیده می شود، پزشک برای اتخاذ بهترین روش درمانی باید از مرحله استقرار بیماری آگاهی داشته باشد.

***مرحله بندی سرطان لب و حفره دهان...


ادامه مطلب ...
نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : دو شنبه 10 آذر 1393برچسب:چگونه سرطان لب و حفره دهان درمان می شود, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب
لرزش یکی از علائم ابتلا به بیماری پارکینسون است
با شیمی درمانی خداحافظی کنید + میوه جایگزین با قدرت ده هزار برابری
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: وزوز گوش می‌تواند نشانه یک بیماری جدی مانند بیماری قلبی، دیابت و ... باشد.
سرطان معده خطرناک اما درمان پذیر در مراحل اولیه
در فصل زمستان نیاز بدن به انرژی افزایش می‌یابد. در این فصل، سرما باعث ایجاد التهاب مفصل و درد می‌شود
موسیر چه خواصی دارد؟
کندن پوست این میوه یک اشتباه بزرگ است
نوشیدنی‌های داغ یکی از عوامل اصلی در ابتلا به سرطان گوارش هستند.
بازبینی نتایج مطالعات انجام شده در مورد ماده معدنی "روی
کدام بیماری‌ها در «مردان» بیشتر از زنان است؟
10 خطر خوردن بستنی که نمی‌دانستیم!
۱۴ خاصیت اعجاب‌انگیز سیر خام
هیچ داروی لاغری در دنیا تولید نشده است
بالاخره سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست ؟
از طریق برخی از نشانه ها به احتمال بروز برخی بیماری ها پی برد
چه غذاهایی سرماخوردگی‌ را بدتر می‌کند ؟
پرفروش‌ترین داروهای ایران
دردهای شکمی که باید جدی بگیریم
استفاده از ماکروویو در ژاپن جرم است؛ چرا؟